foto

Galina Balan-Timkina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
2012 Mečty iz plastilina (TV film)
Poslednjaja rol Rity (TV film)
Solncevorot (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
Oduvančik (TV film)
2009 Čužije duši (TV film)
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)

TV seriály

2017 Specy (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Trava pod sněgom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky