foto

Frédérique Tirmont

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rodinné vinařství
Vraždy na útesu (TV film)
2014 Jamais le premier soir
2012 Měsíčňan
2011 Zabijácké rekviem
2009 Coeur du sujet, Le (TV film)
Envoyés très spéciaux
2008 Moje druhá tvář (TV film)
2007 Taxi 4
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
L'ordre du temple solaire (TV film)
2003 Les Grands frères (TV film)
Ptačí chřipka (TV film)
2001 Regard de l'autre, Le (TV film)
2000 Amour sur un fil, L' (TV film)
Markýz de Sade
Taxi, taxi
1997 Sauvageonne, La (TV film)
1996 Rêve d'Esther, Le (TV film)
Une femme contre l'ordre (TV film)
1994 Peau du chat, La (TV film)
1993 Pétain
Secret d'Elissa Rhaïs, Le (TV film)
1992 Pour trois jours de bonheur (TV film)
1987 Tailleur pour dames (TV film)
1982 Le permis télé
1981 Clara et les Chics Types
S.A.R.L. ou société amoureuse a responsabilité limitée (TV film)
1980 Dáma v nesnázích (TV film)
Je veux voir Mioussov (TV film)
Mont-Oriol (TV film)
1978 Violette Nozière
1976 Désiré (TV film)

TV seriály

2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
Une chance de trop (TV seriál)
2014 Ma pire angoisse (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Jeu de dames (TV seriál)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Prune Becker (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
Vocation d'Adrienne, La (TV seriál)
1996 L'Allée du roi (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Gym (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace