foto

Jakub Janatka

  • nar. 23.7.1998 (21 let)
    Praha, Česko

Biografie

Narodi se 23.07.1997 v Praze. Od svých sedmi let tancoval ve Státní opeře. Po pěti letech začal hrát hokejbal za Tj Kovo Praha. Během toho  se několikrát zúčastnil Letní herecké školy, kde si herectví zamiloval. Poprvé  se před kamerou objevil v absolventském filmu studentů FAMU, který vyhrál mnoho ocenění na filmových festivalech v USA. Zahrál  si v několika studentských filmech, v několika reklamách - např. v nové reklamé pro Old Spice, různé reklamní spoty, potom jsem si dále zahrál mini roli v Kameňáku 4, ve Vyprávěj.... V současné době stvárňuje postavu Dominika Tomana v českém seriálu Ulice a hraje v Salesiánském divadle a v divadle Metro. Připravuje nový studentský filmový projekt a v roce 2016 začnu natáčet nový film Zemřít štastný.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemřít šťastný
2013 Kameňák 4

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Samé dobré zprávy (S02E21)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Občanské fórum (S04E09)
2005 Ulice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Chleba s máslem (studentský film)

TV pořady

2016 NETuse (TV pořad)
Shots! (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV pořady

2016 NETuse (TV pořad)
Shots! (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 NETuse (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace