foto

Andrius Ziurauskas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trys Milijonai Euru
2015 Dvě noci do úsvitu
Nepatyres
Porodní bába
2014 Litva, do toho!
2010 Zero 2
2006 Zero. Alyvine Lietuva

TV seriály

2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace