foto

Andrius Ziurauskas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trys Milijonai Euru
2015 Dvě noci do úsvitu
Nepatyres
Porodní bába
2014 Redirected
2010 Zero 2
2006 Zero. Alyvine Lietuva

TV seriály

2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace