foto

Kati Rausch

  • nar. Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Likainen kyttä
Lví žena
2015 Porodní bába
2012 Ein reizendes Team
2010 Die letzte für heute
2005 Verführung für Anfänger (TV film)

TV seriály

2017 Presidentti (TV seriál)
Helsinki Summit (E10)
2011 MEK 8 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Stand Up! Comedy Show (TV pořad)
2015 Metronomi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace