foto

Miguel Ángel Ferriz

  • nar. 29.11.1899
    Mexiko
  • zem. 1.1.1967 (67 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Cuartelazo
1976 Chicano
1969 Lauro Puñales
1968 Lucio Vázquez
1967 El pícaro
Los perversos
1966 Joselito vagabundo
Pablo vyhrál
Que haremos con papá?
1965 Especialista en chamacas
Pecador, El
¡Ay, Jalisco no te rajes!
1964 Los hijos del condenado
1963 De color moreno
La verbena de la Paloma
Los apuros de dos gallos
1962 Huella macabra, La
Qué hacer con mis hijos
1961 El proceso de las señoritas Vivanco
Rostro infernal
1960 El tesoro de Chucho el Roto
Mi madre es culpable
Stín diktátora
¡Yo sabia demasiado!
1959 El ciclón
Horečka stoupá v El Pao
Señoritas Vivanco, Las
Vida de Agustín Lara, La
1958 2 Mexicanos en Aragon
El boxeador
1957 Buongiorno primo amore!
Cuatro contra el imperio
Estrella del rey, La
La culta dama
Pablo y Carolina
Pies de gato
1956 Brave One, The
Canasta de cuentos mexicanos
La tercera palabra
1955 El asesino X
Estafa de amor
La mujer X
1954 Camelia
Cuando me vaya
Gitana blanca, La
La intrusa
La perversa
Valor de vivir, El
Vzpoura pověšenců
1953 Corazón y la espada, El
El Niño y la Niebla
Extraña pasajera, La
Fruto de tentación
Genio y figura
Pena, penita, pena
Reportaje
Yo soy muy macho
1952 Ley fuga
Mártir del Calvario, El
Sor Alegría
1951 El gendarme de la esquina
El siete machos
Todos son mis hijos!...
Trotacalles
1950 Hombre sin rostro, El
1949 Abandonado, El
El charro y la dama
Lluvia roja
Vino el remolino y nos alevanto
1948 Nocturno de amor
Ojos de juventud
Si Adelita se fuera con otro
1945 Cadetes de la naval
Hora de la verdad, La
Rosalinda
1944 Abanico de Lady Windermere, El
Amok
China poblana
Cuando escuches este vals
El niño de las monjas
El rosario
Naná
1943 Espectro de la novia, El
Jorobado, El
Mexicanos al grito de guerra
Peñón de las Ánimas, El
1942 Abuelita, La
Flor de fango
Historie velké lásky
Isla de la pasión, La
Regalo de reyes
Secreto eterno
1941 Creo en Dios
1940 Charro Negro, El
De abajo, Los
Infidelidad
Olvidados de Dios, Los
Viviré otra vez
1939 La noche de los mayas
1938 El beso mortal
Hambre

TV seriály

1964 Siempre tuya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace