foto

Miroslav Masica

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Miluj ma alebo odíď

TV seriály

2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Loupež (S01E10)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arcibiskup Bezák Zbohom
2011 Děvínský masakr

TV pořady

2005 Big Brother (TV pořad)

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Doba bronzová

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace