foto

Víctor Junco

  • nar. 18.6.1917
    Gutierrez Zamora, Mexiko
  • zem. 6.7.1988 (71 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Garra de tigre
1987 La pandilla infernal
Relampago
Último desafio, El
1984 Asalto en Tijuana
Traficante II, El
1983 Dos matones, Los
Mercenários de la muerte
Preparatoria
1981 Héroe desconocido, El
Noche de juerga
Novia, esposa y amante
1980 Misterio
Pesadilla mortal
Vivir para amar
1979 Fuego de mi ahijada, El
Guerra santa, La
La India blanca
1978 Cananea
1977 Gente violenta
1976 El esperado amor desesperado
Zona roja
1975 Aventuras de un caballo blanco y un niño
Fuerzas vivas, Las
1974 Viento salvaje
1973 Pequeño Robin Hood, El
Sangre derramada
1972 Fin de fiesta
Quién mató al abuelo?
Tigresa, La
Útěk ze šibenice
1971 Bang bang... al hoyo
Santo contra la mafia del vicio
1970 Mejor del mundo, El
Pancho Tequila
¿Por qué nací mujer?
Venganza de las mujeres vampiro, La
1969 Big Cube, The
El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě
Las pasiones infernales
Neporažení
1968 Blue Demon contra cerebros infernales
Enigma de muerte
Mi padrino
Requiem por un canalla
4 contra el crimen
1967 Señora Muerte, La
Vuelta del Mexicano, La
1965 Mar sangriento
Mujer sin precio, Una
Rocambole contra las mujeres arpias
1963 La diosa impura
1962 El cara parchada
1960 La sombra del Caudillo
Llamada de la muerte, La
1959 Horečka stoupá v El Pao
Sed de amor
1958 Miércoles de ceniza
Tu hijo debe nacer
Zonga, el ángel diabólico
1957 Ladrones de niños
La virtud desnuda
1956 Adúltera, La
Encrucijada
1955 Mujer X, La
Pecado mortal
Seven Cities of Gold
1954 Enmascarado de plata, El
Vzpoura pověšenců
1953 Aventura en Río
Cariñosas, Las
1952 Flor de sangre
Mujer de medianoche
Mujeres sacrificadas
Sangre en el barrio
Te sigo esperando
1951 Amor perdido
El infierno de los pobres
Que idiotas son los hombres
1950 Amor con amor se paga
Amor salvaje
Mujer sin destino, Una
1949 Coqueta
La mujer del puerto
Rincón brujo
Secreto entre mujeres
1948 La bien pagada
Los viejos somos así
Nocturno de amor
1947 Malagueña, La
Vida íntima de Marco Antonio y Cleopatra, La
1946 Rosa del Caribe
Ta druhá
1945 Beso en la noche, Un
La mulata de Córdoba
1944 Calaveras del terror, Las
Dos huérfanas, Las
El corsario negro
El gran Makakikus
Mi lupe y mi caballo
1943 Feria de las flores, La
1940 Miente y serás feliz
1939 Caballo a caballo
Café Concordia
Capitán aventurero, El
Cementerio de las águilas, El
El muerto murió
En un burro tres baturros
Papacito lindo
1938 Bandidos de Río Frío, Los
Canto a mi tierra
El beso mortal
Millones de Chaflán, Los
Un domingo en la tarde
Un viejo amor
1936 Marihuana
1935 Martín Garatuza

TV seriály

1973 Maestra Mendez, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace