foto

Michael Bolton

  • nar. 26.2.1953 (64 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2008 Zprávy TV Onion
2004 Back by Midnight
2002 High Voltage
Sněžní psi
1999 Hercules: Zero to Hero
1997 Vetřelec 007

TV seriály

2009 Glee (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)

Dokumentární

2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2004 Diary of a Political Tourist (TV film)
I Love the '90s (TV seriál)
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film)
1997 Intimate Portrait: Wynonna (TV film)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)

TV pořady

2015 Repeat After Me (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
X Factor, The (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Roseanne Show, The (TV pořad)
70. Annual Academy Awards (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 José Carreras Gala (TV pořad)
1994 Gala for the President at Ford's Theatre, A (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Taratata (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1991 Voices that Care (TV pořad)
1990 Motown 30: What's Goin' On! (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
BingoLotto (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace