foto

Caitlyn Jenner

  • nar. 28.10.1949 (69 let)
    Mount Kisco, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
2011 Jack a Jill
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
1999 Velký šprým
1992 Správná volba
1990 Muž zvaný Sarge
1989 Dirty Tennis
1984 Donald Duck's 50th Birthday (TV film)
1981 Grambling's White Tiger (TV film)
1980 Can't Stop the Music
The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1978 Dorothy Hamill Presents Winners (TV film)

TV seriály

2016 Transparent (TV seriál)
To Sardines and Back (S03E03)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1991 Good Sports (TV seriál)
1985 Me and Mom (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Náhlá smrt (S01E17)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom
2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2016 The Trans List (TV film)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2007 Jocking Around
2002 Pet Star (TV seriál)
2000 Ennis' Gift
1987 Farm Aid '87 (koncert)
1984 Olympic Gala (koncert)
1977 Jeux de la XXIème olympiade

TV pořady

2015 Jak jsem se stal ženou (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
Khloe a Lamar (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Hannity (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2006 Identity (TV pořad)
Jay Leno's Garage (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2005 Contender, The (TV pořad)
Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 The View (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
1998 Hollywood Salutes Arnold Schwarzenegger: An American Cinematheque Tribute (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1995 1995 Fox Rock 'N Roll Skating Championships, The (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Vicki! (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
Battle of the Network Stars IV (TV pořad)
The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Battle of the Network Stars (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Kanye West - Famous (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace