foto

Jack Arel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 L'imposteur (TV film)
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
Château Magot (TV film)
1987 One, two, flic (TV film)
1985 Vive la mariée (TV film)
1984 Jeans tonic
1982 Baraka, La
1976 Eva et l'amour
1974 Le Seuil du vide
1971 Mont-Dragon
1969 Grand cérémonial, Le
Traquenards, Les
Voleur de crimes, Le
1968 Les Jeunes loups

TV seriály

1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Les Diamants du président (TV seriál)
1976 Douze légionnaires, Les (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky