foto

Lamar Odom

  • nar. 6.11.1979 (41 let)
    Jamaica, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hood of Horror
2002 Sexy párty

TV seriály

2005 Vincentův svět (TV seriál)
Nové auto (S02E02)
1996 Arli$$ (TV seriál)

Dokumentární

2019 Quiet Storm: The Ron Artest Story
2015 Kobe Bryant's Muse - a.z.
2009 Kobe Doin' Work (TV film)

Host

TV pořady

2020 Behind Every Man (TV pořad)
2011 Khloe a Lamar (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 Fantasy Factory (TV pořad)
Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
Lopez Tonight (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky