foto

Son-ha Yoon

  • nar. 17.11.1975 (43 let)
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Haiheel

TV seriály

2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2010 Domangja peullaen B (TV seriál)
2007 Yeoninyiyeo (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
2000 Nunkkot (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1996 Papa (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1994 Sarangui insa (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 살림하는 남자들 (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky