foto

Jenny Laird

  • nar. 13.2.1912
    Chorlton, Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.10.2001 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Maska smrti (TV film)
1960 Městečko prokletých
Spřízněni srdcem
1957 Face in the Night
1954 Gilbert Harding Speaking of Murder
1951 Life in Her Hands
The Long Dark Hall
1950 Your Witness
1947 Černý narcis
1946 Beware of Pity
Wanted for Murder
1945 Painted Boats
1943 Lamp Still Burns, The
1940 Just William
1939 Black Eyes
1938 Hay Fever (TV film)
Lily of Laguna
1937 Last Chance, The

TV seriály

1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1974 The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace