foto

Samira Bedewitz

  • nar. 1989

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Tatort - Kassensturz (TV film)
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
2005 Oktoberfest
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter einem Dach (S09E07)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der böse Blick (S04E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schicksalsschläge (S06E28)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky