foto

Šin Hirano

  • nar. 4.12.1965 (53 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Furusato ~Musume no Tabidachi~ (TV film)
2007 Mama ga Ryori wo Tsukuru Wake

TV seriály

2019 Kansacui asagao (TV seriál)
2018 Tasogare rjúseigun (TV seriál)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
Love Song (TV seriál)
2015 5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
2013 Dokushin Kizoku (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
2011 Sukúru!! (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
Marumaru Chibi Maruko-chan (TV seriál)
2006 Top Caster (TV seriál)
2005 Engine (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
Slow Dance (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2001 Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Brand (TV seriál)
1999 Omizu no hanamiči (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
1997 Sóri no jobanaide (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace