foto

Dennis Heaton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Casper a strašidelná škola (TV film)
2001 Nucený pochod za svobodou (TV film)

TV seriály

2020 Řád (TV seriál)
Volní radikálové, část první (S02E01)
2019 Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (S01E10)
Pekelný týden: Část 1 (S01E01)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Whistle Past the Graveyard (E07)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Ruka na spoušti (S04E07)
Mrtvé jméno (S04E02)
další epizody (4)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Amatéři (S03E11)
O šest měsíců později (S03E01)
2014 Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Zlá blondýna (S02E06)
Podlost (S02E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Oklika (S01E06)
Zločiny z vášně (S01E02)
Šprti a příšery (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Great Escape (E10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
Apoca' Smokes Now (S03E10)
The Totally Legitimate Death of Meghan Fitzpatrick (S03E07)
další epizody (4)
2011 Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
Hell Hath No Drink Limit (S02E12)
Dysfunctional Family Circus (S02E07)
další epizody (5)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 2 (S01E13)
The Upside of Matricide (S01E09)
Going Down Syndrome (S01E06)
další epizody (4)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Král džungle (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Being Ian (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Head Shot
2001 Nucený pochod za svobodou (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky