foto

Christian Blanc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Les (TV film)
2009 Avare, L' (TV film)
2006 Déluge
2002 Le malade imaginaire (TV film)
1999 Le mariage forcé (TV film)
1998 Les fourberies de Scapin (TV film)
1996 La Comète (TV film)
1990 Jean Galmot, aventurier
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1988 Předčitatelka
1985 Blanche a Marie
Pekelný vlak

TV seriály

1988 Anges et loups (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 Fables de La Fontaine (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky