foto

Fernando García de la Vega

  • nar. 25.10.1931 (87 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Cinco minutos nada menos (TV film)
1972 V novém světě
1969 Lola la piconera (TV film)
1967 4 bodas de Marisol, Las
1964 Un español en la corte del rey Arturo

TV seriály

1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1984 Cinco minutos nada menos (TV film)
1972 V novém světě
1969 Lola la piconera (TV film)
1964 Un español en la corte del rey Arturo
1963 Escala en Hi-Fi

TV seriály

1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1981 Gol... y al mundial 82 (TV seriál)
1979 Antología de la zarzuela (TV seriál)
1974 Los maniáticos (TV seriál)
1972 Divertido siglo (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Teledomingo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace