foto

Masaki Nišiura

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kimi ni sasageru enburemu (TV film)
2016 Ichinenhan Mate (TV film)
2015 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV film)
2014 Autobán (TV film)
2013 Itsudatsu (TV film)
Sazae-san: Anime & Drama de 2 jikan han special (TV film)
2012 Akutô (TV film)
Shichô shisu (TV film)
2011 Saigo no Kizuna: Okinawa Hikisakareta Kyodai
2009 Anmicu Hime 2
Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (TV film)
2006 Čibi Maruko-čan (TV film)
2002 Big Money

TV seriály

2017 Code Blue 3 (TV seriál)
Kanjo Hachi Gosen (TV seriál)
Onna no Kunshou (TV seriál)
2016 Kinpika (TV seriál)
2014 First Class 2 (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
2012 Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
2011 Namae o nakušita megami (TV seriál)
Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
2007 Hadashi no Gen (TV seriál)
Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Jasašii džikan (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
2002 Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
2001 Mukodono! (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
Nisennen no Koi (TV seriál)
1998 Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace