foto

Michael Patten

  • nar. 27.11.1960 (58 let)
    Westerly, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gamers: Hands of Fate, The
2012 Přízrak z lesa strachu (TV film)
2002 Highway
Outpatient
1997 Zázračný běžec
1996 Okamžik výbuchu
1994 Beans of Egypt, Maine, The
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)

TV seriály

2012 Grimm (TV seriál)
The Hour of Death (S02E10)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Frame-Up Job (S05E09)
1991 The Commish (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky