foto

Hiroki Hajama

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Johii Sosakan Hara Maki Ageha (TV film)
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)

TV seriály

2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2016 Kain to Aberu (TV seriál)
Naomi to Kanako (TV seriál)
2014 Boku no ita džikan (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Oh, My Dad!! (TV seriál)
2012 Omo ni naitemasu (TV seriál)
2011 Switch Girl!! (TV seriál)
Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
2009 Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô (TV seriál)
Konkatsu! (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Top Caster (TV seriál)
2005 Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky