foto

Masaki Tanimura

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Ai wa Mieru (TV film)

TV seriály

2015 5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
2011 Zenkai Girl (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Otomen (TV seriál)
2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
2007 Raifu (TV seriál)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2006 Fushin no toki (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace