foto

Eric Martin Reid

  • nar. Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Thunderbolt In Mine Eye
2019 First Cow
2013 A Star for Rose
2012 Cell Count
Recovery
2010 Těžká rozhodnutí
2009 Bitva v Ardenách
Hank, Aaron and the Alien from Outer Space

TV seriály

2017 Portlandia (TV seriál)
Portland Secedes (S07E07)
2013 Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
2011 Portlandia (TV seriál)
Baseball (S01E05)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Three Strikes Job (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky