foto

Pavel Ramplé

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2016 Pravý rytíř (TV film)
2014 Princezna a písař (TV film)
2010 Anděl (TV film)

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Zkraty (S01E07)
Hemofóbie (S01E06)
další epizody (8)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Trapasy (TV seriál)
Kosti (S05E06)
Na stromě (S05E05)
Hradní pán (S05E04)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace