foto

Eva Kotková

  • nar. 1963
    Ostrava,
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Hastrman
2008 Nebe a Vincek (TV film)
Těšínské niebo - Cieszyňskie nebe
2005 Žralok v hlavě
2003 Mír jejich duši
2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
1997 Průběžná O(s)trava krve

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
Jako kočka (S02E14)
další epizody (16)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Host u tabule (S02E05)
Divná Bára (S02E04)
Miška je kouzelná (S02E03)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
Pravda (S01E11)
další epizody (7)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Havaj (E12)
Uzavřená záležitost (E11)
Bestie (E09)
další epizody (10)
Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
Školou chodí Mikuláš (E08)
další epizody (10)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Mrtvý muž letí (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2013 Eugéniové
2010 Šumné stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace