foto

Da-hye Jeong

  • nar. 7.1.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2010 Bangjajeon

TV seriály

2014 Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Neilshap pariseu (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Baempaieo geomsa (TV seriál)
Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky