foto

Samuel Gyerták

  • nar. 3.7.2002 (16 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženy v běhu
2018 Dukátová skála
2016 Rudý kapitán
Řachanda
2014 Krásno

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Moje první láska (E03)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2014 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Uvězněná (S10E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace