foto

Samuel Gyertyák

  • nar. 3.7.2002 (16 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Už při studiích gymnázia se Samuel Gyertyák objevil v nemalém množství filmů a seriálů. První velké role si odehrál ve filmech Dukátová skála a Ženy v běhu. Ještě předtím však hostoval v četných muzikálových představeních Hudebního divadla Karlín, Studia Dva, pražské Broadwaye nebo Semaforu. Dále se věnuje dabingu, hře na kytaru a tanci.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
Ženy v běhu
2018 Dukátová skála
2016 Rudý kapitán
Strašidla
Řachanda
2014 Krásno

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Moje první láska (E03)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2013 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejdřív rocker, potom hoper (S08E48)
Černá lež (S08E47)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace