foto

Susan Pourfar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kill for Me
Místo u moře
2015 Emelie
Iracionální muž
2014 Alex of Venice
2006 Griffin a Phoenixová
2004 Pánem svého koutku

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 60 (S05E08)
Chapter 59 (S05E07)
Skandál (TV seriál)
A Traitor Among Us (S06E07)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
2014 Black Box (TV seriál)
Power (TV seriál)
I Gotta Go (S01E05)
Who Are You? (S01E04)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
P.O.Box (S02E09)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace