foto

Susan Pourfar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kill for Me
Místo u moře
2015 Emelie
Iracionální muž
2014 Alex of Venice
2006 Griffin a Phoenixová
2004 Pánem svého koutku

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
2018 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 72 (S06E07)
Chapter 71 (S06E06)
Chapter 70 (S06E05)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Staten Island, Part One (S06E01)
2017 The Sinner (TV seriál)
Part VIII (S01E08)
Part VI (S01E06)
Part V (S01E05)
další epizody (6)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 60 (S05E08)
Chapter 59 (S05E07)
Skandál (TV seriál)
A Traitor Among Us (S06E07)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Black Box (TV seriál)
Power (TV seriál)
I Gotta Go (S01E05)
Who Are You? (S01E04)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Long Way Home (S03E17)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
P.O.Box (S02E09)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
September Tenth (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace