foto

J. Peter Robinson

  • nar. 16.9.1945 (72 let)
    Fulmer, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Pie
2017 Mad Families
2016 Heaven's Floor
2013 The Choice
2011 Osudové léto 2
Vendeta
2009 Sbohem, Sally
2008 V utajení (TV film)
Čistá práce
2007 Surfaři
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Patnáctiletá
2005 V zajetí rychlosti
2004 12 dní hrůzy (TV film)
Ukradená identita (TV film)
2003 Kód 11 - 14 (TV film)
2002 Beeper
Call for Help, A
Nebezpečná přání
2001 15 minut
Destiny (TV film)
Městečko Black River (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1999 Detroit Rock City
Waterproof
1998 Brink! (TV film)
Gargantua (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Ohnivá bouře
1997 Auto na útěku (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Highlander 3
Omen, The (TV film)
Požírač mozků
Upír v Brooklynu
1994 Nová noční můra
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
1992 California Man
Dívka na telefon (TV film)
Msta (TV film)
President's Child, The (TV film)
Waynův svět
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Hlavní podezřelá (TV film)
Lightning Field (TV film)
Prison Stories: Women on the Inside (TV film)
1990 Cadillac se slevou
Když si na mě vzpomeneš (TV film)
1989 Gifted One, The (TV film)
Slepá zuřivost
Čaroděj
1988 Desert Rats (TV film)
Koktejl
Návrat oživlých mrtvol 2
Polibek
1987 Bates Motel (TV film)
J. Edgar Hoover (TV film)
Rags to Riches (TV film)
Temné síly
Vrata do podsvětí
1986 Kate's Secret (TV film)
Černý přízrak

TV seriály

2013 Cleaners (TV seriál)
2010 Zabavení letadel (TV seriál)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Narušená identita (S08E18)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Billie a její sestra (S08E06)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
Znamení (S08E02)
další epizody (9)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
Mafie magie (S07E08)
Když vyjde modrý měsíc (S07E06)
další epizody (11)
2003 Bill Stanton Project (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Malí čertíci (S06E09)
Duše v ohrožení (S06E07)
Láska je mocná čarodějka (S06E05)
další epizody (11)
2002 Flatland (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Jsem Sam (S05E09)
Pomoc pro démona (S05E07)
Čarodějky v trikotech (S05E05)
další epizody (11)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Polibek múzy (S04E09)
Vymývání mozku (S04E07)
Uveďte démona (S04E04)
další epizody (11)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
Prokletá empatie (S03E06)
Neviditelný (S03E05)
další epizody (12)
1999 Čarodějky (TV seriál)
P3 H2O (S02E08)
Černá magie (S02E06)
Ďábelská hudba (S02E04)
další epizody (4)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Chyceni při činu (S01E16)
Pod postelí (S01E10)
Virtuální budoucnost (S01E07)
další epizody (4)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Cestou necestou (S04E16)
Náš pes (S04E15)
Odvaha (S04E14)
další epizody (7)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Vánoce podle Cutlipa (S04E09)
Šestý hráč (S04E08)
Pouta nejtěsnější (S04E07)
další epizody (9)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 Insiders, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Age of Aerospace (TV seriál)
2009 Dráha tornád (TV seriál)

TV pořady

2005 Nejsmrtelnější úlovek (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace