foto

Hirotaró Honda

  • nar. 8.2.1951 (68 let)
    Mito, prefektura Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 JK Rock
2018 Gakkó e ikenakatta wataši ga „Ano hana“ „Kono sake“ o kaku made (TV film)
2017 Haši monogatari: Konuka ame
2016 Kansai Johnny's Jr. no mezase Dream Stage!
Šigacu wa kimi no uso
2015 Hatachi to ippiki (TV film)
Hokori to Genso
Jokokuhan
S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
Tókjó mukokuseki šódžo
Yuzuriha no koro
2014 Keiji (TV film)
Kikaidâ Reboot
Taxi Driver no Suiri Nisshi 35 (TV film)
Uzumasa Limelight
2013 009 no 1: The End of the Beginning
Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
Koisuru Haguruma
Nirjú šósecuka: Serialist
Norainu (TV film)
Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
Slaměný štít
Tenšin
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
Se no Me (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 31 (TV film)
2011 Bokura hoshikuzu no dansu (TV film)
Dog X Police
Onihei gaiden: Jousagi no Kakuuemon (TV film)
Yangu Burakku Jakku (TV film)
Čóčó-san (TV film)
2010 Hitoya ni saku hana
Kimi ga odoru, nacu
Kiri no Hata (TV film)
Sakuradamongai no hen
2009 Danzetsu (TV film)
Dondžú
Nene (TV film)
Tajomaru
2008 Fukemon
Noto no Hanayome
Saigo no senpan (TV film)
Sirius no miči (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
Yukinojo Henge (TV film)
2007 Ai no rukeiči
Bizanee
Doubutsu 119 (TV film)
Kiiroi namida
Sorabuchi (TV film)
Taitei no ken
Tengoku to džigoku (TV film)
2006 Breath Less
Soredemo boku wa yattenai
Tannka
2005 Kamen Raidâ: The First
Kamyu nante shiranai
Tatchi
Trick Shinsaku Special (TV film)
Yamato - Loď smrti
2004 Han'oči
Toride Naki Mono (TV film)
Šimocuma monogatari
2003 Mikkai no jado (TV film)
2002 Jitsuroku Andô-gumi gaiden: Garô no okite
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
Šin Džingi no hakaba
2001 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Kogoeru Kiba (TV film)
Man-hole
Shibito no koiwazurai
Sukedačija sukeroku
Taxi Driver no Suiri Nisshi 14 (TV film)
2000 9-NINE
Kamen gakuen
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Kurosufaia
1999 Dead or Alive: Hanzaisha
Gamera 3: Džašin kakusei
Hissacu! Šamisen'ja júdži
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Odžuken
Poppoja
Tecu: Heisei kjókjaku den
Zankjó
1998 Daikaijû Tôkyô ni arawaru
Hisai
Joker: Jakubjógami
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 32 (TV film)
Nemuri Kjóširó (TV film)
1997 Džingi naki jabó 2
Lie lie Lie
Pekin gendžin
Zakuro yakata
1996 Džigokudó reikai cúšin
Fuhô-taizai
Kiri no šigosen
Shabu gokudo
Smím prosit?
サンタが殺しにやってきた (TV film)
1995 Gamera: Strážce vesmíru
Gokudó no onnatači: Akai kizuna
Hijumeri no tó
Onihei Hankačó
1994 Nekketsu Golf kurabu
Čónórjokuša: Miči e no tabibito
Šinonomeró onna no ran
1993 Minbó no teió
Shin ・pachinko monogatari pachipuro VS densetsu no kugi-shi
1992 Šura no densecu
1991 Daijúkai: Rainbow Kids
Šin gokudó no onnatači
1990 Džotei: Kasuga no Cubone
Gekidó no 1750 hi
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 18 (TV film)
1987 Haikara-san ga tóru
Hissacu 4: Urami harašimasu
1986 Bakumacu seišun graffiti: Ronin Sakamoto Rjóma
Jazz Daimyo
1984 The Audition
1983 Loving
Meitantei Kindaiči Kósuke Series 1: Hondžin Sacudžin Džiken (TV film)
Nogare no mači
Černý déšť
1981 Sukkari... sono ki de!
Čikagoro naze ka Čárusuton
1980 Shiki Natsuko
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
1978 Yaru!

TV seriály

2019 Kokó no mesu (TV seriál)
2018 Kansajaku Nozaki Šúhei (TV seriál)
Last Chance (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
Wataši o micukete (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2013 Joidore kotodži (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
Vampire Heaven (TV seriál)
2012 Kazoku hakkei (TV seriál)
Koisuru Hae Onna (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Hebunzu furawâ: The Legend of Arcana (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
Smile (TV seriál)
Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
2008 Furu suingu (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Season 2 (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Kyoto kawara machi sho jiken fyairu (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Sêrâ fuku to kikanjû (TV seriál)
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2004 Minimoni de Bremen no Ongaku-tai (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Hachobori Seven (TV seriál)
1997 Kaseifu wa mita (TV seriál)
Kimi No Te Ga Sasayaite Iru (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1984 Tenkou Shoujo Y (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace