foto

Jasunori Danta

  • nar. 24.1.1957 (62 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stranger: Bakemono ga Jiken wo Abaku (TV film)
2015 Gjarakuší kaidó
Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 3 oku yen jiken (TV film)
Sanokuen džiken (TV film)
2012 Acui kúki (TV film)
Gâru
Home: Itošiki no zašikiwaraši
Rindžó gekidžóban
2009 Bokura no wandafuru deizu
Cumi toka bacu toka
Nise sacu
2008 Anmicu-hime (TV film)
2007 Chichi ni Kanaderu Melody (TV film)
2005 Hotaru no haka (TV film)
Sajonara colour
Tôbôsha: Kijima Jôichirô (TV film)
2004 Tokyo genpatsu
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2000 Hacuru soko naki (TV film)
1999 Karaoke
1992 Kuroi gašú: Šógen (TV film)
1990 Hong Kong Paradise

TV seriály

2019 Heaven?: Gokuraku Restaurant (TV seriál)
2017 Irjú sósa 4 (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
2016 Sanada Maru (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Iši no maju (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S01E08)
OPE.7 (S01E07)
OPE.6 (S01E06)
další epizody (8)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
2011 Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
Sekando bajin (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Saisei no Machi (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Konnichiwa, Kaasan (TV seriál)
2006 Hitači umanohone (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
Lion sensei (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
2002 Onmyoji Abe no Seimei (TV seriál)
2001 Mukodono! (TV seriál)
2000 Ódorí (TV seriál)
1999 Good News (TV seriál)
1998 Seidža no kóšin (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
Hideyoshi (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
Piano (TV seriál)
Sweet Home (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)
1993 Jealousy (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1989 Heart ni Hi wo Tsukete! (TV seriál)
Kimi no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace