foto

L.A. Reid

  • nar. 7.6.1956 (61 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Intimate Portrait: Toni Braxton (TV film)

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
The Art of Organized Noize
2012 Michael Jackson: Bad 25
2011 Justin Bieber: Never Say Never
Nejlepší film, jaký byl kdy prodán
2006 Pink (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2011 Americký X Factor (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 Total Access 24/7 (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace