foto

Magí

  • nar. 12.5.1972 (45 let)
    Nišinomija, prefektura Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tantei Wa Bar Ni Iru 3
The Last Cop: The Movie
2015 The Last Cop (TV film)
2014 Barairo no Bûko
2013 Kamisama no Berebou (TV film)
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Always san-chōme no yūhi '64
2011 Hayabusa
Sarariman Neo Gekijouban
Tantei wa bar ni iru
2010 Sayonara itsuka
Sutoroberī naito (TV film)
2009 Koshonin SP (TV film)
2008 Cukidži Uogaši sandaime
Vrcholek
Watashi wa kai ni naritai
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Gumi. Chocolate. Pine
Kuroi taijó '07 special (TV film)
Mórjó no hako
2006 Kiraware Matsuko no isshō
Píseň duhy
Taiyo no uta
Zápisník smrti: Poslední jméno
2005 Always san-chōme no yūhi
Nagurimono
2004 Kurisumasu Kurisumasu
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
Survive Style 5+
Wild Flowers
Yeokdosan
2003 Iden & Tity
1980
2000 Himawari
Supésutoraberázu

TV seriály

2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 Hope: Kitai Zero no Shinnyu Shain (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
2015 Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Amachan (TV seriál)
Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
Tenma san ga Yuku (TV seriál)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Coin Locker Monogatari (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
2007 Moppu gâru (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Imprint (S01E13)
2005 Haruka 17 (TV seriál)
2004 Á tantei džimušo (TV seriál)
Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
2003 Kimi wa petto (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace