foto

Magí

  • nar. 12.5.1972 (45 let)
    Nišinomija, prefektura Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tantei wa bar ni iru 3
The Last Cop: The Movie
2015 The Last Cop (TV film)
2014 Barairo no Bûko
2013 Kamisama no Berebou (TV film)
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Always sančóme no júhi '64
2011 Hayabusa
Sarariman Neo Gekijouban
Tantei wa bar ni iru
2010 Sajonara icuka
Strawberry Night (TV film)
2009 Koshonin SP (TV film)
2008 Cukidži Uogaši sandaime
Vrcholek
Watashi wa kai ni naritai
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Gumi. Chocolate. Pine
Kuroi taijó '07 special (TV film)
Mórjó no hako
2006 Kiraware Macuko no iššó
Píseň duhy
Taijó no uta
Zápisník smrti: Poslední jméno
2005 Always sančóme no júhi
Nagurimono
2004 Kurisumasu Kurisumasu
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
Survive Style 5+
Wild Flowers
Yeokdosan
2003 1980
Iden & Tity
2000 Himawari
Supésutoraberázu

TV seriály

2018 99.9.: Keidži senmon bengoši - Season II (TV seriál)
2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
2015 Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Coin Locker Monogatari (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
2007 Moppu gâru (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Imprint (S01E13)
2005 Haruka 17 (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Kimi wa petto (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Dokumentární

2013 Džinsei nariiki: Tensai rakugoka Tatekawa Danši (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Goro's Bar (TV film)
Handsome suit: The TV (TV film)
2004 Nin x nin: Nindža Hattori-kun – the Movie

TV seriály

2017 Kanna-san (TV seriál)
2016 Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2007 Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace