foto

Glenn Taranto

  • nar. 27.1.1959 (59 let)
    Hackensack, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
2011 Mamitas
2010 PrimeMates
Sinatra Club
Tři dny ke svobodě
2009 Charlie Valentine
Ozbrojení a nebezpeční
Stolen
The Kings of Appletown
2007 News, The (TV film)
V údolí Elah
2006 George Bush Goes to Heaven
2005 Vyvrženci pekla
2004 A Night at Sophie's
Crash
Tao of Pong, The
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1995 Cop Files (TV film)
1989 Rude Awakening

TV seriály

2017 Shameless (TV seriál)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
We Become What We Think Frank! (S08E01)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Richie Rich (TV seriál)
2014 Nešika (TV seriál)
Girl Rules (S04E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tak to chodí (S12E03)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Chamtivost (S03E08)
Torchwood (TV seriál)
Rendition (S04E02)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
The 34th Floor (S07E01)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Finishing (S02E18)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Bibličtí bratři (S02E07)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vyhaslý (S07E06)
Pohotovost (TV seriál)
Ames v. Kovac (S13E05)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dámy v nesnázích (S01E16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Tři blondýnky (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Křižovatky osudu (S08E14)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Death Visits the Addams Family (E65)
Keeping Up with the Joneses (E64)
The Tale of Long John Addams (E63)
další epizody (37)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Christmas with the Addams Family (E28)
Crisis in the Addams Family (E27)
Melancholia Finds Romance (E26)
další epizody (28)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Women of the House (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)
Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1991 Sisters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Stolen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace