foto

Florian Odendahl

  • nar. 14.5.1974 (46 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rosamunde Pilcher: Vůně orchidejí (TV film)
2009 Die Unbedingten (studentský film)
Plavba snů: Florida (TV film)
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Láska, děti a velké srdce (TV film)
2005 Rosenstiehl
2003 Die Ästhetik der Eifersucht

TV seriály

2020 Der Beischläfer (TV seriál)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Kein Tag wie jeder andere (S03E12)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgeklinkt (S12E02)
2015 Mila (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Der kleine Unterschied (S04E06)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Sie reden auch erst und denken dann, oder? (S02E07)
Einfach meine Freundin vögeln (S02E04)
Die Bergretter (TV seriál)
Wettersturz (S06E04)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Rückkehr (E16)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Heilung (S01E14)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrtící žárlivost (S13E01)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2005 Das Kreuz mit der Schrift (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky