foto

Arno Wyzniewski

  • nar. 9.10.1938
    Berlin, Německá říše
  • zem. 14.9.1997 (58 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Coup, Der (TV film)
Null Risiko und reich (TV film)
1996 Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
1995 Novalis - Die blaue Blume
1994 Um jeden Preis (TV film)
Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Der Kinoerzähler
Olli in der Unterwelt
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Geheimakte Lenz (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Drei Wohnungen
Geschichten einer Nacht (TV film)
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Eine Frau für drei
Großer Frieden (TV film)
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Immensee (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1988 Die schwarz-goldene Schlange (TV film)
Galgenbrücke, Die (TV film)
Melanios letzte Liebe (TV film)
Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
Gavroche (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
Letzte Begegnung, Die (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Die Weihnachtsklempner (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Wie die Alten sungen...
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Die Grünstein-Variante
Die Gänse von Bützow (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Lebenszeichen (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
Alfons Köhler (TV film)
Luftschiff, Das
Zauber um Zinnober
Zákaz adopce (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Das scheinbar Unmögliche (TV film)
Das Graupenschloß (TV film)
Dein unbekannter Bruder
Der Hase und der Igel (TV film)
Ein Tag aus Goethes Kindheit
Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Das Ermittlungsverfahren
Das Gespräch (TV film)
Sturz, Der
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1977 Graureiher
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1974 Johannes Kepler
Mein blauer Vogel fliegt
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
Den Wolken ein Stück näher (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
Reife Kirschen
Zement (TV film)
1972 Die Ballade von der Geige (TV film)
Romanze für einen Wochentag (TV film)
1971 Frühling 46
Goya
Kleine und der große Klaus, Der (TV film)
Liebeserklärung an G.T.
Mein Freund (TV film)
1969 Das siebente Jahr
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Signál k životu
Uomo, l'orgoglio, la vendetta, L'
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1966 Výlet na Sundevit
Útěk do mlčení
1965 Chronik eines Mordes
Denk bloß nicht ich heule
Dobrodružství Wernera Holta
Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
König Drosselbart
Nichts als Sünde
1964 ...und immer wieder LEBEN (TV film)
Viel Lärm um nichts
1963 Die Glatzkopfbande
1962 Ach, du fröhliche
Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Druhá kolej
U francouzských krbů
1961 Die heilige Johanna von Amerika (TV film)
Schneewittchen
Stöpsel (TV film)
1960 Häschen Schnurks (TV film)
Monat auf dem Lande, Ein (TV film)
Podezřelý je můj syn
Pět nábojnic
1959 Zmatky lásky

TV seriály

1997 Lexx (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1966 Meine besten Freunde (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Dokumentární

1990 Es kommt alles aus mir selbst - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace