foto

Genevieve Kang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Run This Town
The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (TV film)
2018 Christmas With a View (TV film)
Nose to Tail
Pride and Prejudice and Mistletoe (TV film)
2012 If I Were You
The Good Witch's Charm (TV film)
2010 Skore - Hokejový muzikál

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
New Beginnings (E10)
He Said, She Said (E07)
In Memoriam (E06)
další epizody (7)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Thy Soul Instructed (S03E04)
What Lies Beneath (S03E03)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Kodex soukromého detektiva (S02E06)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
2011 Mé pravé já (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
2010 Jak je kanci! (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace