foto

Kate Agnew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Blindman's Bluff
1999 Molokai: The Story of Father Damien
Secret Men's Business (TV film)
1997 The Gift
1996 Lilian's Story
1995 Maidenhead

TV seriály

1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace