foto

Ulrike Mai

  • nar. 6.1.1960 (59 let)
    Dresden, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alles Chefsache! (TV film)
2007 Nezvěstný milenec (TV film)
2006 Das unreine Mal (TV film)
Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Julietta
Schutzengel gesucht (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - La Paloma (TV film)
1999 Herz über Bord (TV film)
Tatort - Habgier (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Polizeiruf 110 - 1A Landeier (TV film)
Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)
Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
1993 Tatort - Flucht nach Miami (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Garantiert ungestört (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
1989 Späte Ankunft (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Mensch, mein Papa...!
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Die Brummeisenprinzessin (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Für Elise, Der (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
1985 Die Wäscherin von Portillon (TV film)
Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Haifischfütterer, Der
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
Záskok
1984 Těžká léta 2/2 (TV film)
1982 Wiederbegegnung (TV film)
1981 Platz oder Sieg?
V načale slavnych děl
1980 Junosť Petra

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Mord nach Feierabend (S01E01)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
Mit Herz und Robe (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
Tierparkgeschichten (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace