foto

Roger Ward

  • nar. 1936

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Devil's Detour
2017 Boar
2015 Observance
2014 Turkey Shoot
2010 Bad Behaviour
2008 Nekonečný víkend
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
1997 The Gift
1994 Rough Diamonds
1991 Fatal Bond
Pirates Island (TV film)
1990 Quigley u protinožců
1988 Barracuda (TV film)
Mladý Einstein
Sands of the Bedouin (TV film)
1985 Shout! The Story of Johnny O'Keefe (TV film)
1982 Brothers
Krvavý tábor
Sara Dane (TV film)
The Pirate Movie
1981 Lady Stay Dead
1980 The Chain Reaction
Vezmi a jdi
1979 Šílený Max
1978 Irčan
No Room to Run (TV film)
1977 High Rolling
1976 Deathcheaters
Mad Dog Morgan
Rate of Exchange
1975 Muž z Hongkongu
1974 Stone
Stěhování
Tie jin gang da po zi yang guan
1973 Dalmas
The Stuntmen
1970 Set, The
Squeeze a Flower
1969 It Takes All Kinds
1962 Odissea nuda
Vzpoura na Bounty

TV seriály

1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The System (S01E02)
1987 Poor Man's Orange (TV seriál)
1985 Fortunate Life, A (TV seriál)
Winners (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
I Can Jump Puddles (TV seriál)
1979 Doctor Down Under (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Alvin Purple (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
1974 Flash Nick from Jindavick (TV seriál)
Silent Number (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
Vega 4 (TV seriál)
1967 Hunter (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Madness of Max
2008 Kam se hrabe Hollywood
2003 Turkey Shoot: Blood and Thunder Memories
1999 Stone Forever
1975 Love Epidemic, The

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Brothers
1970 Set, The

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Brothers - kniha
1970 Set, The - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace