foto

Marianne Kiefer

  • nar. 3.9.1928
    Dresden, Německá říše
  • zem. 4.1.2008 (79 let)
    Kreischa, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Drei reizende Schwestern - Ein Hauch von Alpenglüh'n (TV film)
1990 Der Westminster-Gong
1988 Drei reizende Schwestern: Willkommen im Rampenlicht (TV film)
Mensch, mein Papa...!
1987 Der Schulweg (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Das Gesellenstück (TV film)
Drei reizende Schwestern: Eine alte Fregatte (TV film)
1985 Leo und sein Gartenzaun (TV film)
Müllers kommen (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern - Trick 17
Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
Urlaub mit Nackenstützen (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
Schöne Aussichten (TV film)
So ein Haustheater (TV film)
1981 Engel im Taxi, Ein (TV film)
Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
1980 Nicht verzagen, Trudchen fragen
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
1979 Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1978 Ein gemütlicher Abend (TV film)
Ich bin nicht meine Tante (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
Wen der Hafer sticht (TV film)
Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Büttners Truhe (TV film)
Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Heiraten/Weiblich (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Cibulka heiratet (TV film)
Das Wunschkind (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Reizende Ferien (TV film)
1972 Die Mitternachtsfalle (TV film)
Florentinská 73 (TV film)
1970 Der Schein trügt (TV film)

TV seriály

1994 Immenhof (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky