foto

Eri Tokunaga

  • nar. 9.5.1988 (32 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boku no suki na onna no ko
Rock'n'Roll Strip
2019 Cukigime otoko tomodači
Wataši wa hikari o nigitte iru
2014 Manga Niku to Boku
R-18 Bungakusho Vol.3 Manga Niku to Boku
Rokugacudó no sanšimai
2013 Kogure šašinkan (TV film)
Šimocukare gáru
2012 Arakawa Under the Bridge
Hasami
2011 Inukai-sanči no inu
Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
2010 Hanamizuki
Haru to no tabi
Saibancho! Koko wa Choeki 4 nen de Dodesuka
2009 Boteu
2008 Achilles a želva
Bura bura ban ban
Utatama
2007 Sai Ren
Tenshi ga Kureta Mono
2006 Havajské tance
Hókjó monogatari (TV film)

TV seriály

2020 Guilty: Kono koi wa hanzai desu ka? (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Wakeatte Kasei ni sumimašita: Erabareši 4-nin (TV seriál)
2019 Bešari guraši (TV seriál)
Digital tattoo (TV seriál)
Kirakira džoši no jami (E03)
Fruits takkjúbin (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Rika (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Headhunter (TV seriál)
Kenkó de bunkatekina saiteigendo no seikacu (TV seriál)
Koi no cuki (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Warotenka (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Itsuka Tiffany de Choshoku wo (TV seriál)
Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 Kaitakushatachi (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
2010 Ayashiki bungô kaidan (TV seriál)
Azamijô no lullaby (TV seriál)
Buraddi mandei 2 (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
2006 Dandori Musume (TV seriál)

Dokumentární

2020 Majumura Čiaki no subete

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky