foto

Bruce McKinnon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 24th
2016 Ulička slávy
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Firelight (TV film)
Outlaw Country (TV film)
Země bez zákona
2010 Křivé obvinění (TV film)
Unrequited
Zachraňte mého syna
2009 Večerní slunce
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Křehká nahota
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Mistři hazardu
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Činy a sláva
2001 Vždy věrný (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
1994 Christy (TV film)
1984 The Dollmaker (TV film)

TV seriály

2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (7)
2015 Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
The Future (S03E05)
Girl Jesus (S03E04)
další epizody (6)
2014 Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Until You're Blue (S02E09)
The Great Destroyer (S02E08)
další epizody (9)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Sexual Peeling (S01E02)
další epizody (4)
2010 Past Life (TV seriál)
2008 Sordid Lives: The Series (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Thicker Than Water (S02E06)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky