foto

Helga Raumer

  • nar. 29.9.1924
    Berlin, Německá říše
  • zem. 25.5.1997 (72 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Falsche Zeugnisse (TV film)
1992 Im Sog der Angst (TV film)
1991 Der Rest, der bleibt (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1983 Angelikas Rache (TV film)
Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Der Löwenbiss (TV film)
Die betagte Nachtausgabe (TV film)
Já nejsem Don Quichote (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Das scheinbar Unmögliche (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
1981 Die verschwundene Madonna (TV film)
Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
1979 Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1976 Jenny Treiblová (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Toggenburger Bock (TV film)
1974 Nachtasyl (TV film)
1973 Meine Schwester Tilli (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Der große Ferienscheck
1971 Ein Tag wie viele andere (TV film)
1970 Der Schein trügt (TV film)
1969 Tolle Tage (TV film)
1967 Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
Wolodja (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV film)
Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Sein bestes Stück (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Die Heiratsurkunde (TV film)
Eine amerikanische Hochzeit (TV film)
Liebe macht manchmal auch glücklich (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
Wenn die Rosen tanzen (TV film)
1962 Die Nacht der Entscheidung (TV film)
Oh, diese Jugend (TV film)
Červená Karkulka
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Küßchen und der General
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Papas neue Freundin (TV film)
Toter Winkel (TV film)
Wer zuletzt lacht...
1959 Kleine Kuno, Der
Musterknaben
1957 Klamání až do soudného dne
Urlaub wider Willen (TV film)
1955 Kdo má svou ženu rád
1953 Kleine und das große Glück, Das
Sukně jako kalhoty

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Sachlich richtig (E98)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hoffnung für Anna (E80)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Geschiedene Leute (E39)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Dolles Familienalbum (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Automarder (E09)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Die Vormanns und ihre Freunde (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Happy End (divadelní záznam)
1959 Der Alchimist (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky