foto

Erwin Berner

  • nar. 1953
    Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ein seltsamer Heiliger (TV film)
1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1984 Der Lude
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Langer Abschied (TV film)
1982 Sonjas Rapport
1981 Adel im Untergang (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Katharina in der Klemme (TV film)
1979 Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Achillesferse
Fragen an einen alten Mann (TV film)
1977 Der Blitzprozess (TV film)
Haydn in London (TV film)
Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
1975 Ta, která přežila (TV film)
1974 Greta Heckenrose (studentský film)
1973 Tváře v pološeru (TV film)

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace