foto

Simon Norrthon

  • nar. 4.8.1967 (52 let)
    Fosie, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Børning 2
Flickan, mamman och demonerna
2011 Hotell Gyllene Knorren - filmen
Maria Wern - Smrt může spát
2008 Glenn (TV film)
2006 Wellkåmm to Verona
2003 Temné lesy
2002 Kommer du med mig då
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
Stopp
2000 I väntan på bruden
Nahý
Nová země
1999 Faust i Piteå (TV film)
1998 1732 Høtten
Stormen (TV film)
1995 Pensionat Oskar
1994 Bara du & jag
1993 Tala! Det är så mörkt

TV seriály

2019 Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2017 Veni Vidi Vici (TV seriál)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v lese (S05E03)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Blodsband (S01E11)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Majken (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky