foto

Daisuke Rjú

  • nar. 14.2.1957 (64 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wataši wa zettai jurusanai
2015 Gassó
2014 Bakumacu kókósei
Neko ni Mikan
2012 Joshi Camera
Rindžó gekidžóban
2010 Kimi ga odoru, nacu
Kokó no mesu
2009 Kamui, ninja na útěku
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
2005 Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 2
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 3
2004 Sakuramburu hatsu koi no sonata
Ultraman
2003 Semi: Nakanai Semi
2002 Gokudó seisen: Jihad
Gokudó seisen: Jihad II
Gokudó seisen: Jihad III
Šin Džingi no hakaba
Šin džingi naki tatakai/bósacu
Šura no mure
2001 Araburu tamašiitači
Metropolis
Miyamoto Musashi (TV film)
Šiši no kecumjaku
2000 Gojoe reisenki
1999 Ame agaru
Kjóhan
Zero Woman: Saigo no shirei
1998 Odoru daisosasen
Zero Woman: Abunai yûgi
1997 Marutai no onna
Zero woman: Kesenai kioku
1996 Šuranosuke Zanma ken: Jóma densecu
1995 Mitabi no kaikjó
Tenšu monogatari
1993 Kója: Čókenbó oboegaki
1989 226
1987 Trinacria: Porsche 959
1986 Atami sacudžin džiken
1985 Kunisaki monogatari
Ran
Šokutaku no nai ie
1984 Kita no hotaru
1982 Maboroši no miuumi
Tóno monogatari
1981 Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
1980 Kagemuša
O dvanácti měsíčkách
1979 Jami no karjúdo
1978 Kumokiri Nizaemon

TV seriály

2012 Sakka tantei Yamamura Misa (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2010 Rindžó 2 (TV seriál)
2009 Rindžó (TV seriál)
2007 Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
1990 Tobuga gotoku (TV seriál)
1986 Onna Fúrin kazan (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky