foto

Jú Tokui

  • nar. 28.9.1959 (61 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Underdog
2019 Kacuben!
Kibaijanse! Wataši
2017 Survival Family
2015 Džama: Šufu ga očita hamecu no miči (TV film)
Já, hrdina
Kainan 1890
Otoko no iššó
Supesharisuto 3 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
2014 Bankúbá no Asahi
Ichijiku no Mori
Kjokuhoku rapusodi (TV film)
Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
Otome no rešipi
Supesharisuto 2 (TV film)
2013 Gakutai no usagi
Mata kanarazu aouto daremoga itta
SPEC~Rei~ (TV film)
Sakura hime
Supesharisuto (TV film)
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Endroll - densetsu no chichi (TV film)
Haisukuru Kagekidan ☆ Otokogumi (TV film)
SPEC: Šó
Tabi no okurimono - asu e
Tonbi (TV film)
Šógunův astronom
2011 Kichijoji no Asahina-kun
Miluji tě, železnice
Toilet no Kamisama (TV film)
2010 Gegege no njóbó
Kokó no mesu
Matataki
Onobori Monogatari
Shokudo katasumuri
2009 Cumi toka bacu toka
Gin'iro no ame
Go Ape (TV film)
Heaven's Door
Non-čan noriben
Watashi wa neko sutôkâ
2008 Ano sora wo oboeteru
Koi Suru Kanojo, Nishi He
Koisuru kanojo, nishi e.
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Nidžusseiki šónen
2007 16
Cukigami
Itsuka no kimi e
Mari to koinu no monogatari
Quiet room ni jókoso
Rikó Ran (TV film)
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
Taitei no ken
Tana no sumi
2006 Rough
Soredemo boku wa yattenai
2005 Furai, dadi, furai
Jókai daisensó
Life on the Longboard
Simsons
Tatchi
2004 Eiko
Jaku sandžú no uso
Paččigi!
Suwingu gâruzu
Tokyo genpatsu
Zebraman
2003 17-sai
Doraggusotoa gáru
2002 Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
Koi ni utaeba
Pakodate-jin
Temná voda
2001 Drug
Travail
Waterboys
2000 Keizoku/eiga
1999 Adorenarin doraibu
Dream Maker
Keizoku: Phantom (TV film)
Odžuken
1998 Nemuri Kjóširó (TV film)
Šigure no ki
1996 Otenki-oneesan
Smím prosit?
1989 Fanshī dansu

TV seriály

2020 Hamura Akira: Sekai de mottomo fuun na tantei (TV seriál)
Warui usagi Z (E07)
Warui usagi Y (E06)
Warui usagi X (E05)
další epizody (4)
Toši no sakon (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Šógeki to namida no saišúkai! (S02E07)
Giwaku no tenrakuši! (S02E06)
Tóbóhan to giwaku no onna (S02E05)
další epizody (7)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2019 Anata no ban desu (TV seriál)
Džinsei ga tanošikunaru šiawase no hósoku (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
Gokudó meši (TV seriál)
Sego-don (TV seriál)
2017 Kinban Gurume Bushimeshi! (TV seriál)
2016 Hibana (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2015 doS Deka (TV seriál)
2014 Borderline (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun: Season 2 (TV seriál)
Kodoku no Gurume 4 (TV seriál)
Long Goodbye (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Beginners! (TV seriál)
Boys on the Run (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Hitorišizuka (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2010 Akakabu Kendži Kjótohen (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Joshidaisei Kaikeishi no Jikenbo (TV seriál)
Kurama tengu (TV seriál)
Seigi no mikata (TV seriál)
2007 Fufudo (TV seriál)
Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2005 Dekabeya (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2004 Minimoni de Bremen no Ongaku-tai (TV seriál)
Okusama wa madžo (TV seriál)
Order Made (TV seriál)
Šin kasóken no onna (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Locker no Hanako-san (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2000 Quiz (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
Prison Hotel (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)
1996 Good Luck (TV seriál)
Kekkon Shiyo yo! (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky